Vásárlási feltételek

Regisztráció és vásárlás.

Webáruházunkban a vásárláshoz regisztráció szükséges, amit érdemes a vásárlás előtt elvégezni. Kérjük, regisztrálja magát. A regisztráció megerösítése érdekében hamarosan kapni fog egy email-t. A megerösítés után regisztrált felhasználó névvel és jelszóval lépjen be a webáruházba. Kattintson a kiválasztott termékkategóriára. Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba. A kiválasztás befejezésével kattintson a kosár tartalma feliratra. (fejlécben). Ellenörizze a kiválasztott termékeket. A megjegyzés rovatba egyéb információkat közölhet a termékkel és a szállítással kapcsolatban. Fogadja el a vásárlási feltételeket, majd küldje el a megrendelést. A megrendeléseket levélben visszaigazoljuk.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak.
Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban,
az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mail-ben megkeressük Önt.
Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Házhozszállítás

A megrendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük. Ettől csak megfelelő tájékoztatás és visszaigazolás mellett térünk el, ha az adott termék nincs raktáron. A kiszállítás történhet a saját gépjármüvünkkel ill. futárszolgálattal. Mindig az ügyfél számára kedvezöbbet vesszük igénybe.

Jótállás (garancia)

A termékekre a szokásos 1 év garanciát vállaljuk. Ezen idon belül a javítást cégünkön keresztül tudják intézni. Ha a hibás terméket nem lehet megjavitani akkor kicseréljük egy újra vagy ha nincs raktáron akkor visszatéritjük a termék árát. A hibás termékek visszaküldésének dija a vásárlót terheli.

A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb a vásárlás után fellépett ok miatt következik be. Ugyancsak a garancia elvesztésével jár, ha a termék azonosítására szolgáló gyári számot, garancia címkét eltávolítják, átírják, vagy megrongálják.

 

Fizetés

Fizetésre két lehetoség van: utánvéttel vagy elorutalással (elore kiállított számla alapján)

Visszajelzés Vissza

 

Web-áruházunk müködésének elsödleges célja a vevök igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevöktöl kapott visszajelzések, javaslatok segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.

Hol van a boltotok?

Nekünk nincs a klasszikus értelemben vett boltunk. Pont ennek köszönhetoen tudunk ennyire jó árakat biztosítani.Személyes átvétel esetén is elobb meg kell rendelni, majd kollégáink jelentkezése után tudod átvenni a csomagot.

Nagy tételben szeretnék alkatrészt vásárolni. Hogyan?

Természetesen ki tudunk szolgálni nagyobb mennyiségu tételt is. Ilyen esetben mindig kérj árajánlatot, mert a nagytételben való alkatrész vásárlásnál mindig egyedi ár érvényes.Terméktípustól függoen, 50, 100, 1000, 10 000 db fölött.