Párásító, aroma diffúzor ultrahangos illóolaj párologtató Pink Bunny

Akciós!
A Lovely Rabbit modell párásító nagyon csendes, és akár hálószobában, akár gyermekszobában is használható. A párásító lehetővé teszi a hideg gőzsugár intenzitásának beállítását,…
10 710 Ft 9 520 Ft
(8 000 Ft + 19% ÁFA) / db
A Lovely Rabbit modell párásító nagyon csendes, és akár hálószobában, akár gyermekszobában is használható. A párásító lehetővé teszi a hideg gőzsugár intenzitásának beállítását, és biztosítja a nagyon finom párolgást. A készüléknek van egy kicsi tartálya illóolajokhoz, amely a gőzsugarakkal együtt eléri a levegőt. Ezt a terméket kifejezetten az optimális páratartalom biztosítására tervezték, megkönnyítve a gyermekek és felnőttek légzését. Kompakt és modern kialakítás, így a szoba bármely pontjára könnyen integrálható. Gyorsan és hatékonyan eloszlatja az illóolajok aromáját. Műszaki adatok: Teljesítmény: 1,5-2W Permetezési idő: 4 óra rendszeres időközönként Világítási idő: 1 órás rendszeres időközönként Víz tárolási kapacitása: 220ml (MAX) Termékméret: 80mm * 80mm * 139mm Termék tömege: 151 g A csomag tartalmazza: Párásító 1 db USB töltőkábel 1 db Megjegyzés: 1. Ne tegyen vizet a MAX vonal fölé 2. Használjon sima csapvizet, 2-3 csepp illóolajjal és vízben oldódó illóolajokkal. (Az olaj nem tartozik a csomagolásba)
 

Szállítás

TCE Futárral előreutalással


Egyenesen romániából küldjük a csomagot, miután bejött a pénz a számlánkra. A számlaszámot rendelés után egy e-mailben kapják majd meg. Magyarországi OTP Bank-os számlaszámra kell utalni, így nincsenek plusz költségek.

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

TCE Futárral utánvéttel


TCE Futárral, utánvéttel. Készpénzes fizetés a futárnak a csomag átvételekor.

Szállítási díj: 3 000 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek